2012-09-14 70 浏览
公司要找地方搞周年會慶,聽朋友介紹佢地公司係柏廷坊9樓CLUB CHOW搞o左次公司PARTY,搞得幾好。個個都好盡慶, 食物水準,環境氣氛,同服務都好好。所以試下去訂台食個昼先。果然環境氣氛都好好, 夠大做我地既會慶。試埋D食物同SERVICE先。人地話,要試食物水準,越平凡既菜式,越容易食到廚師既水準,不會比花巧野遮暪了真正的味道!所以我叫了個鴨胸芒果沙律。鴨胸好香口,芒果夠新鮮。抵讚! 同事叫了個長通粉, 佢話好正! 牛油都有2種口味,好過一味用醋同普通牛油。在外國生活多年既我, 很著重湯既水準,當日係 CREAM OF SIMON。夠熱,又香,飲完之后真係好滿足。食完之后, 我即同老闆首推CLUB CHOW做今年周年慶。聽我朋友講佢地既龍蝦不得不試。連我老闆都說要去試下菜!

所以我叫了個鴨胸芒果沙律。鴨胸好香口,芒果夠新鮮。抵讚!
鴨胸芒果沙律。
同事叫了個長通粉, 佢話好正!
牛油都有2種口味,好過一味用醋同普通牛油。

2012-09-13
鴨胸芒果沙律。