2020-02-10 276 浏览
地方非常方便,北角站行大概3分鐘就到。咁就腳既地方,便宜既價錢,見肚餓就入左去試試。個人最喜歡食湯麵,所以一入去就同朋友點左一個喇沙,另外叫左軟殼蟹、豆苗同燒肋骨食。個人覺得呢個喇沙好足料,而且湯底濃,鐘意食喇沙既朋友我強烈推薦!!不過呢。。。。。。其他食物我覺得水平就一般,個軟殼蟹真係有d軟,而且好快就凍左,可能因為我地掛住影相,搞咗好耐先食,食落呢都唔算好新鮮🤣小菜苗比較多渣但係爽口!我估唔到呢個價錢可以食到呢種菜!!平時都好少係街吃到小菜苗,都幾特別嘅!至於燒肋骨呢就唔係好淋,蜜糖既味道亦唔算好入味,食完一塊就覺得已經夠。如果你係喜歡損骨,就好啱你而且相對健康一啲🤣下次再黎我建議都係食喇沙,但平心而論,價錢真係唔高!性價比高!!!