2017-09-03 228 浏览
同去呢間餐廳食lunch。之前都食過一次,記得個價錢都偏貴。今次見lunch set餐牌又唔係貴播唔知係經濟能力好左定係調低左價錢呢話時話今日我地係第一批客人,餐廳環境好靜同埋配埋既燈光好warm個lunch set係配埋餐湯同埋野飲(免費包餐牌頭4頁既冷熱飲品)另加沙律🥗要+16蚊。餐湯我地都叫左個南瓜忌廉湯忌廉味好出,但南瓜溶略微唔夠。水比較多,所以較為稀。(我自己較鐘意「結」身d既湯)所以呢個湯較為普通我自己就叫左個香煎三文魚菠菜意大利飯三文魚煎得幾好,入面既肉都比較嫰滑。唯一不足係三文魚煎果陣吸收左太多油份,上碟既時候d油見到一攤落哂個碟底到唔知又食左幾多卡路里度肚至於個飯就比較濕身,玩埋d雜菌食都幾開胃(仲好飽添)不過我都仲係忘記唔到三文魚d油多得幾恐怖呢件事叫左個五成熟既扒餐。食左幾啖,d肉都叫淋既,但係屬於soso啦。我地有加沙津。佢事先已經幫你撈哂d醬落每一塊菜度,而且都幾大兜。最後我飲品叫左杯凍mocha。千奇千奇要叫mocha好耐冇飲過苦味甘出既mocha不過唯一估你唔到係個waitress都幾直接俾錢果陣直接問都唔洗找架啦(平時都係個客主動講架嘛哈哈,所以服務質素
去呢間餐廳食lunch
唔知係經濟能力好左定係調低左價錢呢

餐湯我地都叫左個南瓜忌廉湯

我自己就叫左個香煎三文魚菠菜意大利飯

唔知又食左幾多卡路里度肚

至於個飯就比較濕身,玩埋d雜菌食都幾開胃(仲好飽添
)不過我都仲係忘記唔到三文魚d油多得幾恐怖呢件事

叫左個五成熟既扒餐。
食左幾啖,d肉都叫淋既,但係屬於soso啦。

最後我飲品叫左杯凍mocha。千奇千奇要叫mocha
好耐冇飲過苦味甘出既mocha

不過唯一估你唔到係個waitress都幾直接
俾錢果陣直接問都唔洗找架啦(平時都係個客主動講架嘛哈哈
,所以服務質素略為扣分)