2010-04-05 3 浏览
復活假期第一天正是我的生日,和男友來到荃灣,打算簡單輕鬆地渡過這天,閒逛之下來到這裡,竟然成為生日的驚喜當日想食意菜,想試試同區的olive cafe,但覺得有d貴呀(兩個人都要300+),行去愉景新城路經這商場,好似好多美食,上去見到呢度,Saizeriya Italian Restaurant,覺得價錢ok呀,望入去d裝修都幾企理舒服,雖然冇咩意大利餐廳的浪漫情調,但見裡面好多一家大細好多bb都o係度食,幾令人開心丫,男友都話之前聽同事推介過呢度,都係試下啦入去坐定定打開餐牌已經知道冇黎錯地方,pizza意粉rosotto扒餐小食,各式各樣,價錢都係$20 - $40左右,仲可以散叫呢 (唔會屈你食set冇得選擇又貴)~ 加12蚊可以飲品任斟,讓你食得更盡興,更暢快~我地最後叫左蒜蓉焗青口配薩爾薩酸菜、煙肉菠蘿pizza、鐵板漢堡、墨魚汁意粉,加多$21多個湯、沙律、飯。食物很有水準,真的不比意粉屋和pizza hut差,但價錢就實惠得多。我已經知道一定會再來,但建議最好提早開餐,因為未到7點已經有好多人等位,生意咁好,祝你地早日開分店丫無心插柳,找到喜歡的餐廳,兩個人在輕鬆愉快的

無心插柳,找到喜歡的餐廳,兩個人在輕鬆愉快的環境下,平平地又開開心吃了頓生日飯,平凡是福呀
2010-04-02
庆祝纪念