平價鍋仔 但服務質素差 小新與愛麗絲等级42015-07-242K 浏览 关注 鍋碟可以話係理工大學學生既飯堂,因為近紅磡地鐵站丶價錢平,理工學生仲有折Tim😋 佢係基督徒開既,所以店舖貼滿基督教既祝福,而且鍋碟逢星期日休息,因為係主日。想去鍋碟試食既朋友就要留意喇🙇🏽 推介呢到既鍋仔,客人可自選一款餸丶麵同湯底,選擇多👍🏻 愛麗絲差唔多次次都係叫雞扒蕃茄湯烏冬😂 蕃茄味夠重,會有啲蕃茄蓉👍🏻 因為係鍋仔,所以個麵長久都會keep住係熱既。如果想打邊爐,鍋碟都有一人一鍋既餐,都唔錯咖,冬天食就啱哂喇⛄️ 另外,鍋碟會推介客人飲冬瓜茶,跟餐係免費既,可以當唔洗錢加個特飲囉🙈 不過,鍋碟員工服務質素就唔太好喇。老闆娘出名惡..👀 落單時好快,好似催你咁,要移開客人枱面既爐時,又會態度差咁叫客人借開😳 而且,多時會落錯單,泥錯野食。例如客人要拉麵,有時就會泥左米線。黑糖冬瓜茶吉烈魚柳蕃茄湯鍋仔烏冬雞扒蕃茄湯拉麵以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享鍋碟 https://s.openrice.com/QrLT0Cxqb00检举 鍋碟 POT AND PLATE 您好!謝謝您的支持和評價,很開心您一路以來支持我們的出品。關於服務的質素,我們的老闆娘其實是一位六十出頭的女士,她是虔誠的基督徒,平日也最注重待客人的禮貌,希望每一個客人吃得開心,不過她並不是每一天在店裡,所以相信您所指的那位“出名惡”的是我們其中一位管理人員。我們老闆娘看到您的食評後已經叫員工作出改善,希望能多多包涵,也希望能繼續支持我們小店,謝謝您!2015-08-09 回应 张贴 评分4味道4环境2服务3卫生4抵食推介美食蕃茄湯鍋仔烏冬等候时间10 分钟 (堂食)