2016-05-28
是日吾洗返工 當然要把握時間同我既男朋友仔去食餐好野拉 所以我地一開始就已經book好左今日既8.30 而且而加做緊promotion 第二位有半價 所以見到好早就有人系出面排哂隊lu服務方面吾錯 每當我地舉起點左野食既紙 員工都會跑過黎拎單 吾洗5秒就會交到單 即使佢地系好忙 佢地都吾會黑你地面 仲幾有笑容tim 值得一提既系佢地會不時問你有冇漏單同清下你隻碟 同埋廚房出野食出得好快 先講食物1.刺身刺身非常新鮮 特別系我最中意食既三文魚 佢d三文魚好肥美 甜蝦又夠哂大隻 最重要系d咩?就系佢地d刺身夠哂凍 刺身如果吾夠凍系根本1d都吾會好食 最後佢地又排得好整齊又會有d乾冰製造下個氣氛 搞到我既食慾上升!2.熟食1d熟食例如d牛柳粒 芝麻雞翼甘 都出奇地好食 一般以為放題通常都只系生既野會好食d 點知原來吾系!芝麻雞Encore又encore 真系好味到不得了!而粟米又夠哂甜 又會熱熱地 吾錯!3.炸物炸蝦等等都炸得好脆 而且見到d油吾系好黑 因為炸野食黎講 佢地吾系平時食到既黑 所以都算系衛生d 配上d沙拉醬就prefect 拉!4.甜品同飲品甜品有好多吾同既選擇 例如馬卡龍 芒
先講食物
1.刺身
2.熟食
3.炸物
4.甜品同飲品
甜品有好多吾同既選擇 例如馬卡龍 芒果糯米池等等 雖然有少少甜 但系平時出面每件10幾蚊而呢到又有得食 算系甘拉 飲品又多款式簡
總括而言 我覺得吾錯呢個價錢都吾算太貴 可以再去多次!