尖沙咀凱悅酒店咖啡廳

Cafe, Hyatt Regency Tsim Sha Tsui
2021-06-25 2185 浏览
諗住帶爸爸媽咪食餐夜晚buffet。上網睇推介呢一間話有任食龍蝦。仲要話即叫即整。因為爸爸鍾意食龍蝦所以就帶佢地嚟依間。龍蝦要排隊攞,每次每人只可以攞半隻。fair enough. 咁我排隊攞啦到我嘅時候佢俾個半隻我係生嘅。啲膏都未變橙色仲係黑色。咁我同個侍應講話係生啦。點知攞第二隻俾我都係生。我再同佢講嘅時候佢發我脾氣。掉嘢落張枱度。心諗,咁嘅態度都得。唔通要當刺身食?坦白講除咗龍蝦之外其他啲嘢食都嘛嘛。甜點都算OK,但係鹹點就算吧啦。本身餐飯都唔係平,但係啲餐廳嘅人員態度真係差到一個點。樓下間茶餐廳嘅態度仲好過呢班人,話晒都係酒店。搞到攞嘢食好似搶咁。又冇乜款式揀。所以一定唔會推介大家。只係要讚啲侍應都算有禮貌,其他人就不敢恭維。