帶住女女我地真係超鐘意去炑八親子餐廳❣️大人啱食之餘小朋友又有得玩每次去餐牌都會有唔同既驚喜 ♡´・ᴗ・`♡而今次就係夏日感十足既海洋主題💙🐸青蛙蛋卷便當咁多款兒童餐女女二話不說就揀左呢個😙青蛙造型既飯卷勁ᴄᴜᴛᴇ💚配撘粟米🌽西蘭花🥦香腸同單骨炸雞翼,全部都係佢既至愛食物😆!🎡窩心摩天輪小食呢個咁精緻可愛既擺盤,女女一見到就雙眼發光🤩旋轉摩天輪每一卡都載滿香口惹味既韓式小食,大人小朋友都鐘意💕🟣芋頭煎餅香口得黎咬落又有芋頭軟綿綿既口感,仲有陣陣芋頭既甜味☺️怕辣食唔到泡菜煎餅揀呢個就啱晒!🌊海洋妙妙餐咩都有齊 呢個必點呀😍!大過手掌🤚🏻既原隻大雞髀🍗睇落已經勁吸引🤤!燒完之後一樣厚肉ᴊᴜɪᴄʏ~八爪魚🐙甜甜辣辣既味道真係食唔停口🤭其他幾款唔同既牛🐮都照舊咁出色✨🍉原個西瓜飲超有儀式感既飲法😆女女超ʟɪᴋᴇ❣️食住韓燒飲真係超級解渴!最緊要係佢份量一ᴅ都唔少,兩至三個人飲都ᴏᴋ🍈粒粒蜜瓜沁涼刨冰超甜蜜瓜真係好適合做夏日甜品💚清甜粒粒蜜瓜肉配綿密牛奶刨冰🍧入口即溶透心涼既口感 消暑解膩一流👍🏻我地兩間都去過唔少次,相比之下覺得觀塘店會比較啱大ʙ玩,荃灣會多ᴅ啱細ʙ既玩具,不過對於小朋友黎講應該冇
帶住女女我地真係超鐘意去炑八親子餐廳❣️

🍉原個西瓜飲
原個西瓜飲

🍈粒粒蜜瓜沁涼刨冰
粒粒蜜瓜沁涼刨冰

我地兩間都去過唔少次,相比之下覺得觀塘店會比較啱大ʙ玩,荃灣會多ᴅ啱細ʙ既玩具,不過對於小朋友黎講應該冇咩所謂 最緊要有得玩🤣
粒粒蜜瓜沁涼刨冰
原個西瓜飲