2018-04-19 1883 浏览
我第二次嚟架喇 上次食过都几好味 好值得推介俾我班🐢🍯 不过今次无book到位 打算即时walk in 正常坐位已有booking 只有bar枱 当我地商量紧嘅时候 待应同我地讲稍等15分钟 有一张枱如果无人嚟就可入座 好好彩 我地有得坐卡位喔😊☺️谢谢店员的贴心👍🏽👍🏽前菜小食点了香草孜然单骨鸡亦 味道同我想像中有点出入 食到有㶶味喔 好似真系㶶左啲 所以食唔到香草孜然味喔 不过肉质都可以😊另一款小食系黑松露薯条 系粗薯嚟嘅 劲有口感 好好食呀😍🤩 仲有好香嘅黑松露味👍🏽👍🏽真系会食到停唔到口 薯条控一定要试呀🙂😉烧茄子茹类 个汁系蕃茄底 蔬菜上面仲有芝士🧀味道不错 都几开胃 可以一试☺️🙂烧薄切M4和牛 真系好薄切㖞 都好巧刀功的 份量都多的但因为系薄切的关系 所以系好少野湿湿碎 味觉方面 有牛味又有质感 加埋个汁👍🏽👍🏽西冷牛扒配红酒烧汁 哩块牛扒系10oz咁重架 真系好大块好厚肉呀😍🤩🤤🤤今次点了5成熟 真系刚刚好喔 切开后 肉质系粉红色的 口感好嫩滑👍🏽👍🏽真系值得再enocre🈶️🈵🉐墨鱼汁海鲜意大利饭 饭粒半成熟 口感好好 墨鱼汁又够哂多汁👍🏽😋海鲜🈶️鱿鱼🦑虾肉🦐青口及带子 鱿
香草孜然单骨鸡亦
黑松露薯条
烧茄子菇类
烧薄切M4和牛
西冷牛扒配红酒烧汁
墨鱼汁海鲜意大利饭
墨鱼汁海鲜意大利饭 饭粒半成熟 口感好好 墨鱼汁又够哂多汁👍🏽😋海鲜🈶️鱿鱼🦑虾肉🦐青口及带子 鱿鱼好软熟 带子好大粒 煎🉐️刚刚好 正👍🏽👍🏽 好吸引😋🤤
Light  Out
Light Out🍓🍹味道好freshhhh 好似系士多啤梨梳打咁仲🈶️好几粒的爆珠 都几好饮的😉🙂
2018-04-18
等候时间
20 分钟 (堂食)
黑松露薯条
烧茄子菇类