2017-12-19 253 浏览
18/12晚6:00 同三個朋友what in入去食飯, 當時全場只有三圍枱!我哋三個人安排咗一張八人枱我哋,三個人想調四個人嘅枱,因為同朋友吹水唔想搭枱!帶位服務員話全部fully booking唔可以調到比我哋,但全場得三張檯有客! 其實如果你真係咁fully booking就唔好接任何what in 客啦! 當時只是晚上六點鐘咁早,全場都係得個3台客咋喎!調一張三人枱畀我都可以啦!我覺得唔係唔可以的,但係態度都唔需要咁惡劣😖😖😖! 最後係要我哋力爭之下,佢先調張三人枱畀我哋!其實我哋三個人真係唔需要坐八人枱囉! 因為我朋友拿住一大袋購物袋想攞張凳擺下嘢,依個帶位員都唔畀囉!話啲凳都係滿曬!我攞一張櫈嚟擺嘢,都話唔可以攞!我未試過任何一間食市係攞張凳嚟擺下嘢都話唔可以囉! 連張櫈呢都fully booking聽到簡直係笑話😂😂😂! 最後我朋友一大代購物袋擺地下! 我個朋友屋企住樓上,帶左支氣果汁比我哋飲!飲之前已經問咗其中一個服務員會唔會收開瓶費?佢話唔會!我哋先䦕來飲,中途就係呢一個態度極度惡劣嘅服務員,沖埋嚟我哋張枱大大聲:你哋飲其他飲品我哋要收返100蚊開瓶費 !!!唔係100蚊錢嘅問題🙄🙄🙄係你態度非常惡劣!唔需要沖埋嚟話我哋囉! 麻煩呢個惡劣的帶位員,請你了解咗件事,先至好話我哋!我哋係問清楚你其他同事,唔收費我哋先至飲!如果收費我哋唔需要喺度飲,我朋友住樓上,要飲可以去佢屋企度飲!

總結:食物ok!新鮮 !環境ok !但係呢一個帶位員服務態度係超級惡劣!!!以後唔會來👊👊👊

2017-12-18