👩🏻‍🤝‍👨🏼今次同男朋友拍拖带埋毛毛去到流浮山好出名嘅Myth House! 呢度嘅环境真系劲Chill 劲舒服,打卡真系一流!🐶最紧要系可以顺便帮我只小狗放埋电!👍🏻🩷今次我哋食咗两度小食,同饮咗两杯佢哋嘅特色饮品!🥓神话屋意式火腿拼盘摆盘咁吸引嘅拼盘,里面有两款口味既莎乐美肠,中间摆放既系巴马火腿,旁边就放左新鲜沙律菜同腌制蔬菜!配埋一齐食,酸酸甜甜,唔会太腻!🍟脆炸黑松露薯条薯条被炸到外脆内暖,上面仲有好多黑松露,夹埋一齐食有意想不到既美味。🍍阿波罗呢杯特饮真系啱晒打卡,特饮充满着菠萝嘅香味,酸酸甜甜,餐前开始饮用,特别开胃!🌊爱琴海呢杯特饮一样,打卡真系一流,成杯渐变蓝色,加埋佢精致嘅饮管,真系影100张相都唔够!佢嘅味道都系酸酸甜甜,真系开胃。🇬🇷呢间餐厅最出名就系佢哋嘅希腊女神壁画, 真系好有Santorini嘅感觉!门口摆放咗小食餐车,里面仲有小帐篷! 🎄由于而家临近圣诞节,餐厅摆放咗好多圣诞装饰品,有一棵特大嘅圣诞树,旁边仲有一个波波池,🐾有宠物嘅你哋真系切勿错过! 💕

🩷今次我哋食咗两度小食,同饮咗两杯佢哋嘅特色饮品!

🥓神话屋意式火腿拼盘

🍟脆炸黑松露薯条