(非会员)
我都唔知呢間野o既老細有冇同d 員工上下training~個個都好冇禮貌~~~~~笑容又冇乜~~我都係想搵一間可以坐得舒服d o者~d野係幾好食~d 環境都幾好呀,不過就d 服務麻麻啦~~~~上次同個朋友黎食~都食得幾開心呀,咁我地都會傾下計咁樣~o個d 員工就成日問我地,呢d 野仲要唔要呀,唔要幫你地收左去,我地都冇覺得係咩野,點知~~~~突然間比張單我地~~~~咁我地未同佢講~我地都冇話埋單~~~之後佢攞左張單走左咁我地仲一路咁傾計~~~~不過~~~~~d 員工就好似比壓力我地咁樣~~~個個都望住我地~~~~~~我下次都會再去~~~因為我要睇清楚佢地係叫咩野名~~~如果可以~我都要影埋佢地對客人o既服務態度~~~~~~~