當年喺銅鑼灣一試就愛到不能自拔,尤其是個山葵乳酪醬🤤但銅鑼灣舖頭細細,成日都排晒長龍🥲今次開到黎九龍區,仲要係尖沙咀呢啲咁中心嘅地帶,無理由唔過黎試吓掛🫣由於仲係試業階段,所以暫時都淨係收現金去到坐低會有個Qrcode可以掃,落完單都未得住㗎🤷🏻‍♀️仲要出去收銀處埋單先叫做完成!買完就可以坐定定等食喇,不過餐具同水都係自助,要拎就要自己行出去喇。今次繼續係自選飯,都係山葵乳酪醬,再加杯牛油果奶昔🤤個飯黎到有啲失望,一入口啲飯有啲未熟feel😢個醬太少,唔似得銅記咁每一啖都係飯加料加醬咁滿足,不過啲野食都仲係好食嘅,希望啲飯太硬同醬少呢兩點可以改進吓就perfect~不過牛油果奶昔就完全係極度失望🥺而家見佢有得揀少甜就姑且試吓,點知上到嚟係勁甜嘅假糖味,好似飲緊糖水奶昔咁😢雖然嚟咗九龍區插旗,但如果係咁嘅食物質素嘅話,我寧願返銅鑼灣排隊等位好過🤷🏻‍♀️希望會有改善啦😢加油呀
當年喺銅鑼灣一試就愛到不能自拔,尤其是個山葵乳酪醬🤤

由於仲係試業階段,所以暫時都淨係收現金

今次繼續係自選飯,都係山葵乳酪醬,再加杯牛油果奶昔🤤
希望會有改善啦😢加油呀