2023-07-14 147 浏览
呢間放題係觀塘工廈,但環境出奇地乾淨企理,工業風裝修,幾有感覺!😽料理除佐串燒係任食,樓面仲有其他料理都係自取任食,款式都幾多,而且會不停refill,保持新鮮,蒜蓉蓮藕片,炒茄子,炒青瓜,蒜蓉炒菜心,呢啲唔同既蔬菜料理都唔錯,全部都整得好入味,又食到蔬菜既鮮味;另外炒雞腎片都好好食,雞腎片幾爽脆,口感幾好,好有嚼勁,淨係呢嚼料理都好多選擇啦!😸串燒蔬菜我最中意食佢地既粟米,好大碌串好晒係簽上面,再放係爐上面就會自動咁燒,溫度控制好方便,燒得又均勻,大大粒既粟米好爽甜,好味呀!😻串燒海鮮海鮮既選擇都好多,好似啲蜆就可以放係爐上面就咁燒,勁之方便,蜆肉大大粒又無沙,好鮮甜;另外既多春魚都好肥美,勁多魚春勁好食,燒到表面焦香咁食就最正!

😽料理
😸串燒蔬菜