(非会员)
2010-09-19
今日阿媽無啦啦話想去呢間野食壽司,以我記憶,兩年前都仲值得一去,因為唔貴,算入得口之前係迴轉台,而家變左一張張order台,d位擺到密密麻麻,食食下,前面台突然有人嗌,原來係有個女人攞住幾袋野經過,因為條路太窄,佢d袋整跌前面台個女仔杯熱水,搞到我都即刻要小心d,廢事俾側邊經過d人倒寫我杯水講番d野食,order左好耐都未到,要3催4請先到左幾件三文魚唔新鮮,饅魚又細細舊,個手卷黎到時紫菜已經林左\_/本身已經order得唔多,只係叫左大約6碟,本身諗住食完再order,但黎左4碟,食完,等左好耐都仲未黎埋果2碟,極慢!我見佢d師傅係整緊壽司,但係pack埋一盒盒,係外賣囉!邊做得切呀你話?等到我同阿媽燥燥地,終於忍唔到話唔要果2碟,埋單走人以後唔會再去喇!佢亦都唔係真係特別平,又唔好食。貪小便宜惹的禍

講番d野食,order左好耐都未到,要3催4請先到左幾件

三文魚唔新鮮,饅魚又細細舊,個手卷黎到時紫菜已經林左\_/

等到我同阿媽燥燥地,終於忍唔到話唔要果2碟,埋單走人

2010-09-18