(非会员)
之前聽朋友講過lee間壽司都係大件低食, 唔使專程入元朗排隊, 尋日同朋友仔行開尖沙咀不如就去試試, 點知就噤出事喇! ~.~我地叫左三文魚, 帶子, 熟蝦沙律, 蟹子, 軟殼蟹卷, 蝦天婦羅同海鮮煲等....先黎一個空降壽司, 結果.......蝦沙律同蟹子壽司各有一半降落木台面. 奇怪在侍應哥哥依然睇你唔到, 聽你唔見, 完全無理過我地, 點都唔望返轉頭. 好! 我就食下佢地D野食, 睇下有乜特別, 噤既服務態度仲有人黎! 先食蝦沙律壽司...酸? 好能沙律醬酸. 再試三文魚壽司...飯一夾散晒,味道勁酸,三文魚無味---差! 再o黎蟹子壽司, 飯一樣勁酸, 蟹子=咸+腥=怪--- 劣! 從未食過噤難食既壽司! 低處未算低再o黎海鮮煲, 嘩好大煲呀! 但入面全部都係大大舊既三文魚, 同唔知係乜既白色魚. 成煲野乜味都無只有"腥"味, 難食得很! >_< 總結: 難食+ 服務差+ 價錢唔平

總結: 難食+ 服務差+ 價錢唔平