2017-12-05 251 浏览
門面係好文青,如果專係去for打卡既,係可以去下既~不過對D甜品就唔好有任何既expectation 甜品鋪係一個人都無,都心大心細好無坐低食,怕中伏兩人同行,店鋪要求一人都要點一份甜品,明白既呢點首先我叫左桂花酒釀冰火湯圓 $48,之後叫左個thai milk tea 奶凍落完單兩分鐘,個奶凍就到左,$28正常價一試,只係覺得面頭有層甜品,完全無thai milk tea 既味道,奶凍就正常,自己係屋企D.I.Y個種feel,好mea之後大概十分鐘到,個湯圓終於到,仲有杯小茶,賣相幾得意嫁!第一淡試試D冰,桂花甜味,死甜個種,又完全無酒味已經心灰左一半再試埋D湯圓,唔係熱既,多少少暖,無其他blogger講既冰火效果食左幾啖已經唔想再食價錢$48本身覺得係唔貴,正常,但同食物質素不附正比 總結:呃like影相可以黎,為左食甜品既話就算啦

甜品鋪係一個人都無,都心大心細好無坐低食,怕中伏

兩人同行,店鋪要求一人都要點一份甜品,明白既呢點

落完單兩分鐘,個奶凍就到左,$28正常價
奶凍

之後大概十分鐘到,個湯圓終於到,仲有杯小茶,賣相幾得意嫁!
桂花酒釀湯圓

食左幾啖已經唔想再食

價錢$48本身覺得係唔貴,正常,但同食物質素不附正比
總結:呃like影相可以黎,為左食甜品既話就算啦
2017-12-04