2021-11-12 177 浏览
見到新開試業 同屋企人去試試川菜。店鋪較細 坐位不多 7點去需要等位!4個人叫左酸菜魚$17x 例牌size叫左$98雞煲半隻,麻婆豆腐,四季豆,孜然牛肉$88一出黎酸菜魚size好似食lunch套餐既size😅湯頭一般,魚片都好小,不酸不濃熟淡口味!而個雞煲出到黎真係呆左,根本唔係雞煲似係煎雞小菜煲冇汁,又細份完全唔講唔知係雞煲?😂四季豆 麻婆豆腐雖正常,但都係份量好小!另外孜然牛肉等到我地食哂都唔見黎,第一次叫侍應問問,某傳菜女侍應佢竟然答我:廚房煮緊 出就拎出黎架啦 跟住嗱嗱聲行開左!好!再等多陣 食清光啦!再問佢到未?佢竟然答我一樣既野😡跟住屋企人火都黎埋但忍住同佢講:咁野都食晒,你都好應該入廚房問問做咗未?而唔係唔理?之後再叫另一個男侍應去追,先發現miss左張單嗱嗱聲整出返😠炒牛肉出嚟根本係沙嗲牛肉嘅牛肉片,醃到又lum又勁咸,份量又小!中哂伏一句來講,全部晚餐小菜唔包飯唔包野飲,全部要額外單點!白飯$10一個,飲品24$杯!野食味道好一般,有啲同個菜根本九唔搭八,價錢都偏貴而且份量好小!你試業唔介意你出餐慢啲同等,但服務態度好差,性價比亦極低!👎🏻唔會再試亦唔推薦人試 👎
見到新開試業 同屋企人去試試川菜。
店鋪較細 坐位不多 7點去需要等位!

4個人叫左酸菜魚$17x 例牌size
叫左$98雞煲半隻,麻婆豆腐,四季豆,孜然牛肉$88

一出黎酸菜魚size好似食lunch套餐既size😅
湯頭一般,魚片都好小,不酸不濃熟淡口味!

四季豆 麻婆豆腐雖正常,但都係份量好小!

好!再等多陣 食清光啦!再問佢到未?佢竟然答我一樣既野😡

野食味道好一般,有啲同個菜根本九唔搭八,

唔會再試亦唔推薦人試 👎🏻
同樣價錢 同區又唔小選擇!