2007-04-19 33 浏览
請左d 新妹妹真係唔掂,係度掛住傾計,都唔識做野既~前晚10pm 去到買外賣,無人排隊,2個妹妹一齊睇一個counter,問佢有咩野飲,叫完佢先話要加$3,佢斟緊時我決定唔要,問佢點解無野飲既餐牌俾客人睇,佢指俾我睇counter正中間3行細字,哇,font size 10 既幾隻字,又無圖,實睇到啦~~~ 我要佢擺定個放大鏡俾人用,佢就係度笑~~俾$時又發現佢落漏1餐,唔係呀....叫2個餐都可以漏1個???? 佢緊住拎返俾我,拎左杯氣水來先話俾我聽個包要等幾分鐘,我話佢點解唔講左俾得聽先,做咩要來左氣水來先講,我可以選擇唔等架嘛~~~結果我cancel唔等,落下面M記另叫左個餐~~返到屋企發現KFC個餐漏左隻雞...心理,唉呢班妹妹真係小小野都做唔好~~~諗住打去純粹話下佢地~~點知個經理好好態度咁道歉,佢竟然話個爐收左,而家即刻開返同我整,要20~30分鐘到,問我住邊即刻送過黎~~ 哇!!!估唔到佢咁好,我話咁又唔好特登為左果"一隻雞"左住你地收工~~~明早再取啦~~~佢話早上未有雞,俾Coupon我,結果我拎了一張coupon送2隻雞+ 1客薯容,條氣真係順返晒~~!!
請左d 新妹妹真係唔掂,係度掛住傾計,都唔識做野既~

結果我cancel唔等,落下面M記另叫左個餐~~