2006-05-12
2006年5月11日係板前未出名時去過二次,今次有個朋友話好想試下,我地一行六人停7:00左飛仔,跟住去左行街,一個鐘之後返去都仲未到我地,如是者足足等左個半鐘先叫到我地個號碼,但門口講快到聽唔到佢講咩個位姐姐叫我地再等下,跟住佢再講d卡位點呀已經完全聽唔到,都唔知佢講咩,由叫左我地,足足等多左1個幾鐘先入到去,但半句唔好意思都無,其實未有就唔好叫等我地行多陣也好走也好啦,叫左個號碼仲要人地等咁耐,食左唔知係咪識飛。d食物水準一般,最欣賞係個珍寶凡立貝,好新鮮好肥美,其他都無咩特別個d待應大部份都粗聲粗氣,無咩禮貌。又唔係特別平,食物質素又無咩特別,服務態度更加係日本料理之中奇差,試過一次下次可以不去!