2008-04-06 23 浏览
本人第一次到這餐廰午膳, 點知未試就已經一肚氣. 第一, 我和我男朋友在門口企了幾分鐘,雖然好多侍應擦身而過, 但好似無人想接待你咁. 結果我地唯有問一個好似經理既物體, 之後佢就帶左我地埋枱放下menu就走了. 張櫈污穢不堪無人理, 張枱又好似無抺過咁. 都算啦, 打開menu又唔知食乜, 想食lunch set又剛過了時間, 但係佢tea set同lunch set個價錢又差唔多, 最有創意都係"安格斯牛肉炒河"要成$78元未計加一, 咁咪即係乾炒牛河, 要成七十幾蚊, 個環境又勁嘈喎, 好多小朋友在餐廳裡走來走去哇哇叫, 只係一個格局好少少既茶記. 當我地睇完menu諗住order既時候, 只見幾個侍應同一時間收拾一張枱, 根本無人見到你舉手. 結果等左一段時間, 我同我男朋友都頂佢地唔順, 野都無叫就走左啦. 今時今日咁既服務態度真係不知所謂.
今時今日咁既服務態度真係不知所謂.