2018-02-18 444 浏览
新年初三赤口 无谂过真系会同人闹交去到九龙城 间间泰国菜都好多人食 得依间唔洗等位 所以入去食 点知咁就出事我地两个人坐低 叫左龙眼冰 黄咖哩蛏子同蒜茸包 等左大半个钟都未有野食 后面张枱迟过我地入位都已经食紧野好耐 见唔对路就问个侍应系咪漏单啦 佢就帮我地入去厨房跟 之后等多大约15分钟等有野食黎 但个蒜茸包系淋嘅 好似完全无焗过咁 隔离张张枱食紧果d蒜茸包都系脆嘅 我叫返果个侍应 佢完全唔应我 当睇我唔到 咁我就叫另一个侍应 问佢点解个蒜茸包会咁样 另一个侍应话张枱唔系佢负责跟 佢帮我叫返一开始帮我地落单果个侍应 佢态度极恶劣 话我地因为叫得小野 所以要等咁耐 因为我杯野饮仲未到 咁我问佢知唔知我仲有杯野饮未黎 记唔记得我落左d咩野野饮 佢话佢唔知 咁即系佢成张单漏晒 依间野真系无下次 唔怪得知唔洗等位
新年初三赤口 无谂过真系会同人闹交

见唔对路就问个侍应系咪漏单啦