2011-07-28 5 浏览
已經突登係office偷步早5分鐘落黎食lunch, 但都係要遲到, 事關我碗帶子拉麵足足遲左20min!!! 激死~! 我朋友碗麵到左10min我碗野都未到, 隔離枱遲我10min入座, d魚生都到埋, 食埋我d野都未到!! 前後催左3個waiters, 都冇用, 再等多10min, total入座計, 20min先等到碗麵!! 真係嬲爆~!side dish 有壽司同中華沙律。三文魚壽司: 三文魚梅梅地2件太卷: 一夾就散, 一個字: 差!碗拉麵--難食, d拉麵黐埋一舊, 好似原裝冇煮過既一舊, 都唔知個廚師有冇撩開過d麵, 而且d麵淋晒, 一d都唔彈牙~ d帶子, 又細粒又冇味乾淨淨, 我要點豉油食先叫做有d味~無論service同食物既質素都好差, 以後一定唔會再幫襯!

side dish 有壽司同中華沙律。
三文魚壽司: 三文魚梅梅地
2件太卷: 一夾就散, 一個字: 差!

2011-07-27