2021-10-06 221 浏览
好啦 是咁的 今日我同老公去左呢一個愉景灣到過一個休閒既假期 要搭船又搭車 終於到左步 太過肚餓之際 揀左呢一間越南野 ..咁就因為都下午茶時間 所以我同老公就叫左兩個下午茶set 一個係煙肉芝士三文治 另一個就係雞翼湯濛咁我介紹下先 個三文治就平平無其到乜甘 仲要唔拿係好食個隻 買58蚊 都算 之後因為老公話想食薯條 就加左28蚊 講到個薯條都真係燥燥地 唔熱 又似翻炸 仲要唔係多 心諗 喂 加埋成80蚊既野衰L過麵包舖既質素 d薯條我真係麥記幾蚊包都多過佢好食過佢啦 乜料呀?接住落黎就真係經典 十世後都記得呢一碗難食過嘔吐物既湯粉滾水湯檬😡😡🤬🤬 真係痴左線 一用筷子夾 不如叫米粉啦! 乜料呀 幼到同頭髮無乜分別 仲要勁昜斷 咁你學咩人叫檬粉呀大佬 食物商品說明錯q曬 ? 真係衰到無朋友 個湯真係完全唔知似d咩 難食到真係好想當場嘔翻出黎做無限湯米粉😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬。!睇到尼篇食評既大家 三思而後行 夾埋比左百幾蚊食左d我都唔知乜鬼野落肚 興過火屎!🤬🔥

。!