2012-07-07
平時見呢間野 多人, 咁見今天無咩人就入去試吓, . 2 個人一坐去到一張無人的四人位,, 隔咗無幾耐,吾夠3 分鐘,叫我地去張2 人枱,<ok 咁我去吧跟住掉底2 杯水,, 叫餐時 一人叫咗個黑淑牛扒餐, 我都見到個牌 要加錢意粉 是咁強調 +6 意粉, 我吾是無錢, 要你提咁多次 , 來到多士,,頂, 是凍的, 連牛油都是凍的, , 跟住來個白湯,佢個碟, 夾住我塊包, , 塊包打斜 , 就咁行咁去..個白湯, 無咩特別.普通茶餐廳功力 ,我地叫咗前後意粉, 前個個大大碟, 後個細細碟, 得番一半, 我問佢點解, 佢話廚師夾個吓不同,咁你意思是否叫我把我個碟, 比番我個fds , 佢又吾出聲, 死死氣,換個碟, 主菜來叫, 黑汁是普通味,, 但油多, 牛扒只有少少牛味, 尺寸不叫做大, 不叫做細塊牛扒, 有點林得不似牛的本質, 應該用soda 醃過, 薯條林到, 吾知擺到幾時跟住 叫野飲, 不用30秒來到, 肯定是沖定,我飲到一半, 有個中男 待應比張單我叫我地一陣自記埋單,, 吾夠1 分鐘, 有個阿嬏話出面好多人等, 好食快d, 跟住佢地眼超超, , 又吾夠一分鐘,
我吾是無錢, 要你提咁多次 ,
個白湯, 無咩特別.普通茶餐廳功力 ,
跟住 叫野飲, 不用30秒來到, 肯定是沖定,
我飲到一半, 有個中男 待應比張單我叫我地一陣自記埋單,,
吾夠1 分鐘, 有個阿嬏話出面好多人等, 好食快d,
跟住佢地眼超超, , 又吾夠一分鐘, 汁哂枱面上面d野, 連我包紙巾都汁埋去,又講多次, 吹多次
好, 咁我未走lor ,以後吾會再來,, 未試過咁樣趧人走 , 個人不好老皮, 實爆佢seed女
仲要收我加一,
你條人龍出面排隊又點,你可以長得幾耐,野又吾得,無服務,只是貪你個裝飾有懷舊feel,
d待應 又糟, 又急, 用舊作風,
如果你有本事衝出元朗, 出面d 扒房 , 就是咁汁哂了