2021-06-17
小妹與先生都係辣辣嘢控,無辣不歡。尤其水煮魚酸菜魚更甚。今晚仲特意在銅鑼灣搜索了數間川菜,最後覺得呢間可以一試。可惜,一個字: 差,兩個字: 中伏, 三個字: 無下次! 待我詳列理由:1.食物質素 : 點了一個招牌酸菜魚,因為嗜辣,再叫到去中辣。 結果上來的酸菜魚,魚肉非常霉爛,絕唔係新鮮爽滑口感;白曬曬的湯色,都不用試都知道湯歸湯魚歸魚,兩者完全分離,湯不酸辣,魚肉無味2. 服務差: 人手完全不夠,當晚入座率大概一半,完全唔至於忙到漏單、挥手挥到抹窗咁都完全无人理3. 死罪:竟然有小强!! 准备埋单之际有只小强系台底散步,比起投诉,更加想快离开呢个地方。隔壁两个准备落单的女士,被吓至花容失色,走夾唔透。4.勝價比奇低結尾: 埋單時,阿姐仲話比張coupon下次用,當下我地立刻回絕:?真係送都唔要!
4.勝價比奇低