2008-09-10 4 浏览
上週六同女友坐110去尖沙咀行街,落左車大家都想食小籠包,是霸王山莊與大皇拉麵小籠包之間選了此間差中之霸。地方尚可,服務差不在話下,仲要加一,不過諗住D野好食就算啦,點知.....果D甘既小籠包,$28/4隻,去7仔叮都唔會差個佢,仲行埋理推介話即蒸,熱就真係好熱,不過質素只值$10/4隻,就好似我自己蒸急凍果D止口痕一樣。仲有叫左碗名為芳香排骨拉面,不但唔芳香,果三件只能稱為煲完湯既爛豬骨加D調味油就俾人食,勁差仲有喳添,吞唔落,面質還可,甘款都唔摺埋,直情係無天理,仲開係尖沙咀,比遊客食左真係失禮香港人,各食客記得避之則吉,去隔離麥記食無甘谷氣,千萬唔好去試,包你一肚氣,我同女友結果都係要去加連威老道買低蛋仔醫肚補飛.,此店唯一可取就係食完無疴!!!