2017-06-22 74 浏览
我就好鐘意去D港式西餐廳食飯點解? 因為又多選擇, 價錢又唔貴, 而且岩我地香港人既口味 今次我食呢間係位於深水埗黃金附近既港式西餐廳MENU上既食物真係包羅萬有, 講得出咩都有 呢度除左有一般西餐廳有既扒餐之外, 我覺得最特別就係佢可以自己配唔同既材料整一個自己想食既餐 我就嗌左焗咖哩雞扒蛋包飯, 夠哂特別呀呢, 出面D餐廳都未必會有呢個配搭比人嗌, 但呢度就可以 好有約等左15分鐘, 一碟熱辣辣既焗咖哩雞扒蛋包飯就送左上來LU我覺得最特別係佢個飯底係蛋包飯底(自選), 估唔到出奇咁好食 我將佢地全部撈埋一齊食, 雞扒就大大塊, 而飯既份量都好多, 我作為一個男人都差D食唔哂(因為我加左杯凍奶茶)而友人就嗌左一個德國咸豬手飯拳頭咁大個豬手, 食到友人LUM LUM脷, 因為入味之餘好淋滑, 一咬D肉就甩出黎, 食得勁輕鬆 凍飲都只係加3蚊, 埋單81加1, 係晚市黎講已經算係平如果2個都係女仔, 可以建議佢地嗌多個小食SHARE就已經夠哂因為個份量真係好多!!!
我就好鐘意去D港式西餐廳食飯

今次我食呢間係位於深水埗黃金附近既港式西餐廳
MENU上既食物真係包羅萬有, 講得出咩都有

而友人就嗌左一個德國咸豬手飯

凍飲都只係加3蚊, 埋單81加1, 係晚市黎講已經算係平
因為個份量真係好多!!!
2017-06-19