2021-08-23 26 浏览
系美丽华商场到有间食burger嘅bar🤤见铺面装修得几有feel,又有咁多款burger拣🙈啫系逼我试食啦,冇计🐷等本猪出马啦!———————————————#🍻🍖 质素:✨呢到Lunch有得拣跟餐or唔跟餐架✨Combo set|+$30|有好香脆薯条 & 饮品今次本猪拣左✨Guacamole Cheese Burger|$98|+ combo set|$30✨🍔牛油果酱芝士牛肉汉堡呢到嘅burger真系超大个😛块汉堡排又厚又juicy,重点系有牛味🤤配埋咁软滑同香浓嘅牛油果酱真系好夹👍🏻呢个份量嘅汉堡,食左一半已经有啲饱🙈🍟Combo set - 薯条啲薯条粗身得黎又够香脆,真系忍唔住要食晒佢🍹Combo set - Iced Peach Fruit Tea ·蜜桃冰茶呢杯冰茶饮落唔会好甜,有淡淡嘅蜜桃香,唔会好重糖水🤤正好可以解下芝士汉堡同薯条嘅油腻感———————————————🐷猪头评分:✨推荐评级:🧡 评级8 🧡推荐评级参考:👇🏻👇🏻👇🏻👉🏻1-10分👈🏻👇🏻👇🏻👇🏻💔🖤🤍🤎💙💚💜🧡❤️❤️‍🔥———————————————
#🍻🍖 质素:
✨呢到Lunch有得拣跟餐or唔跟餐架
✨Combo set|+$30|有好香脆薯条 & 饮品

🍔牛油果酱芝士牛肉汉堡

🍟Combo set - 薯条
啲薯条粗身得黎又够香脆,真系忍唔住要食晒佢

🐷猪头评分:

✨推荐评级:🧡 评级8 🧡

推荐评级参考:
👇🏻👇🏻👇🏻👉🏻1-10分👈🏻👇🏻👇🏻👇🏻
💔🖤🤍🤎💙💚💜🧡❤️❤️‍🔥
———————————————
Guacamole Cheese Burger  Combo
牛油果酱芝士牛肉汉堡
蜜桃冰茶
2021-08-19
等候时间
15 分钟 (堂食)
用餐时段
牛油果酱芝士牛肉汉堡