2017-12-26
有次行過經過見到餐廳環境幾靚 有bar枱睇住師傅燒串燒 羊架等等 於是就book左聖誕節食 但完全係華而不實$300幾蚊比d甘既質素我 我寧願去mk食放題先講講人手方面 係極度不足明明都吾係full哂 有d一早book左枱既2人客會比佢地坐4人枱 但野食係上得太慢 差吾多一個鐘先上哂一round野食 而且我見有客人問侍應拎較剪 問左2-3個先有人比佢 我見其他食評話佢會上左蟹腳先 但我地食完第一輪先上 呢d頭盤吾係應該坐低就上架咩? 有d客上先 有d客遲d先上 好明顯係人手問題再講下食物方面送個個蟹腳得咸水味 蟹肉又鞋 又冇蟹味 而且我地2個人 送個2隻蟹腳size係差成一倍😂 刺身方面 我覺得得雪左好耐既冰味 但我吾係好好刺身 所以吾評論甘多熟食就真係勁嬲 平時放題我最愛既燒菠蘿竟然係凍嘅 完全冇燒窿過嘅痕跡 喺串燒方面第一輪還好 有落鹽加調味 而且都燒得幾好 但係第二輪就差好遠好似冇落過調味咁 牛肉好(銀)又唔夠熱之後仲嗌咗個北海道海鮮鍋 食完覺得好口喝 重味精 仲有炒野菜 但係都係得個咸字而且好油最後係甜品佢有Haagen-Dazs雪糕同movenpick同一粒粒獨立包裝嘅雪米糍
先講講人手方面 係極度不足
再講下食物方面
同一粒粒獨立包裝嘅雪米糍 仲有個甜品櫃入面有木糠布甸芒果布甸等等 我男朋友話雪米糍嘅皮好厚 食咗一啖就冇再食我就試咗個芒果布甸同埋木糠布甸 個芒果布甸得勁淡嘅芒果味而木糠布甸入邊嘅cream唔夠凍又唔夠甜 甜品入面最好食都係movempick同埋Haagen-Dazs雪糕
如果平到$200一位我都唔會再食