2022-07-20 58 浏览
餐廳喺美麗華入面, 一入商場上兩條電梯就到, 地理位置都幾方便, 餐廳裝修幾型格, 行工業風路線, 另外鋪位都幾大, 所以都唔怕等位, 呢度買嘢係喺cashier畀錢先, 之後會畀個牌你, 好快就會有人送餐畀你.我哋叫咗兩個漢堡同埋一個小食, 份量真係好多, 爭啲食唔曬.1) 特量芝士牛肉漢堡餐廳推薦嘅漢堡, 果然冇介紹錯, 一上到黎,濃濃嘅芝士, 鋪滿曬成個漢堡, 而芝士同牛肉都好夾, 唔會覺得太過鹹, 另外餐廳都好細心, 上菜嘅時間已經幫你切咗兩份, 所以唔使驚一啖食唔曬2) 蜜糖芥末大烤菇煙肉牛肉漢堡估唔到大烤菇同蜜糖芥末咁夾, 呢個重點反而係一大烤菇度,另外煙肉嘅鹹度都係岩岩好. 唔錯3) 牛油果醬芝士薯條牛油果好多, 基本上每條薯條都掂到
1) 特量芝士牛肉漢堡
2) 蜜糖芥末大烤菇煙肉牛肉漢堡
3) 牛油果醬芝士薯條
牛油果好多, 基本上每條薯條都掂到