2023-07-24 27 浏览
INN个名听得多!知道有好多间分店,今日终于嚟试试荔枝角店,假日到来不太多人,地点方便!一落巴士就系大厦既门口!到达店门口已经被吸引!入内系宫廷式既装修!墙上既画同水晶吊灯,好夹!有打卡位,很喜欢餐厅用云石枱!有花!感觉好高级!成间店优美优雅既设计,好似说话都要细声一点,待应态度亲切,就立即点咗二个午餐,午餐选择多,可以配特饮,点餐后先嚟一个餐汤粟米汤,点了传统英式炸鱼薯条,大大件既炸鱼,足足有二大件,切开好香入口好脆口,有两款酱汁选择!仲有配粗身既薯条香脆唔油腻,再配沙律,整碟份量十足,美味!再叫咗个香煎北海道带子墨汁扁意粉!本人最喜欢偏意粉,配墨汁绝配!够味!不太浓!仲有大大粒既带子!香香既牛油味道,甜美太粒满足晒好有口感!饮品叫咗杯Mocha,靓靓既拉花配店内既装修!一绝!影唔少相片!再点咗杯chocolate smoothie 浓浓既朱古力味!加埋香蕉🍌好好配搭!唔太甜!整体用餐满意!会再嚟帮衬!
餐汤
传统英式炸鱼薯条