2019-04-14
我係經eatigo訂座,有50% off 半價就幾抵食,但我都應該吾會再惠顧啦,佢味道上冇乜驚喜,除左食到好飽外都冇其他印象。叫左一個14吋印度香料烤雞薄餅(內有雞肉,青紅椒,洋蔥,莫扎里拉芝士),一客肉醬千層麵,一枝本地釀造嘅啤酒MoonZen餐廳環境乾淨寬落14吋印度香料烤雞薄餅 原價$150餅底夠薄,餅邊脆脆地,好香麥味,好符合我個人對餅底嘅喜好。雞肉偏少,但有大量青辣椒,個辣味蓋過晒其他食材味道,除左餅底做得頗出色,個味道一般,實在太辣,要邊食邊飲野止辣。肉醬千層麵 原價$88面層烤窿嘅芝士賣相好吸引,但d油多得有點驚嚇,芝士控可能會好中意依個千層麵,但佢千層效果好吾突出,肉醬都較少,食黎食去都係芝士,芝士同麵嘅比例猶如5:5MoonZen Amber Ale favor $40味道幾特別,較重果香味,尾韻有回甘味,可以一試扣左eatigo優惠後,埋單$159, 好抵食,但味道方面吾太岩胃口,我太概吾會再幫襯了
餐廳環境乾淨寬落
14吋印度香料烤雞薄餅 原價$150
肉醬千層麵 原價$88
MoonZen Amber Ale favor $40
味道幾特別,較重果香味,尾韻有回甘味,可以一試