餐厅: AGE Cuisine Express
资讯:

2024-03-21 9 浏览
就算喺呢边返工,唔系睇人上网介绍都未必识嚟,睇佢哋social media有做到会服务,如果下次公司开party食呢啲就正🤤是日晚餐有六款主食,包埋餐汤、饮品、甜品,佢哋嘅摆盘好精致,啲碟又靓,完全超出我对工厦餐厅嘅想像餐汤系杂菜汤,配个小小芝麻餐包,饮品拣咗冻柠茶,茶底清澈唔涩都唔错,甜品一份有三件小蛋糕,朱古力brownie几香浓唔错是日晚餐拣咗全天然嘅烧美国Prime级牛扒 $248,加$50可转做dry aged,肉质粉嫩好高质,呢个价钱真系算好抵食!另外单点一个烧法国带子配自家制墨鱼汁扁意粉 $158,带子都系靓嘢大大粒几鲜甜,墨鱼汁面弹牙好香墨汁味,再有少少芝士粉增加风味