2022-09-28
九龍灣工廈法國菜🍽️🍴💜先講食物🍽️牛扒無得揀幾成熟,話因為lunch太多人,本身食開5成嘅人要考慮下,因為上碟都8成,不過佢唔鞋嘅,但係好咸。。。😅同事食另外嘅🍽️🍽️都話咸左dLunch set 有餐湯,都幾好味濃郁嘅(星期六無)🍝飯意粉份量就略嫌少左d另外,留意返,佢係無餐飲架,都幾口巷巷😅🤣因為佢d食物偏咸,又無飲品真係爭咁d嘢咁...💜環境方面唔食牛,唔聞得牛酥味嘅人真係未必鍾意陣味,因為佢通風麻麻地,一入去已經好大陣牛味,油煙味都好重下,唔食牛嗰位同事食完話好辛苦!我哋食牛嘅都覺得好焗好大陣味😅💜●‿●💜🏡:👍🏻👍🏻😋:👅👅👅💵:午餐$120-130🚶🏻♀️:🙋🏻♀️🙋🏻♀️#hkfoodieblogger #hkfoodies #hkfoodlover #hkcafehopping #hkcafes #hkcafelover #coffeelover #香港食好西 #香港美食 #香港吃貨 #香港咖啡店 #香港咖啡 #咖啡日常 #香港美食指南 #香港小食 #hkcoffee #hkcoffeeshop #九龍灣美食 #cafe #九龍灣西餐 #法國菜
💜先講食物
同事食另外嘅🍽️🍽️都話咸左d
Lunch set 有餐湯,都幾好味濃郁嘅(星期六無)
🍝飯意粉份量就略嫌少左d
💜環境方面