2019-03-11 68 浏览
私房菜有樣好,就係唔洗等位,服務都會比較好。我地2個人正正坐係電視機前面,可以電視汁撈飯。😂環境簡單,有少少菜式名寫係木片上。—老闆娘(我地覺得係)講起先知原來都有做午市,有機會都可以試下,價錢唔算貴。😲—口水雞雞唔係好滑嫩,唔鞋肉質唔錯。😜味道方面,非常濃味,好香但係唔辣,反而好咸,本身隻雞應該醃過。😵—水煮牛肉藍妹同男朋友真係唔太食得辣,見到水煮既野咁多辣椒其實怕怕。🤐但係老闆娘一開始已經了解過我地既口味,所以特登將辣度減低左。唔係講笑,一上枱,陣陣香味已經不停傳過黎,唔知點解好香花生醬味。問過老闆娘,冇花生醬,所以應該係一啲香料令到個香味咁濃烈。😍牛肉唔係肥牛,類似鮮牛肉既口感,厚身啲,都算林。雖然個樣好似好辣,但相信普偏係人都食到,著重香味而唔係辣味。☺️—巴蜀豬串骨一人一枝豬串骨,好香蒜味,肉質偏硬。呢道菜係4道菜裡面比較遜色既。😖—酸辣雲耳炒農菜藍妹最鐘意呢個菜,炒得好香!雲耳酸酸辣辣,超級惹味,同時又好爽口,正!🤤秀珍菇真係好好食,如果可以再多啲就好啦!😅—成日想食多啲川菜,但係好怕好辣,唔敢食。呢間既辣度好適合唔太食得辣既人去食,原來川菜都可以唔係淨係得個辣字。😄
私房菜有樣好,就係唔洗等位,服務都會比較好。
我地2個人正正坐係電視機前面,可以電視汁撈飯。😂
環境簡單,有少少菜式名寫係木片上。

口水雞
雞唔係好滑嫩,唔鞋肉質唔錯。😜
水煮牛肉
牛肉唔係肥牛,類似鮮牛肉既口感,厚身啲,都算林。
巴蜀豬串骨
一人一枝豬串骨,好香蒜味,肉質偏硬。
呢道菜係4道菜裡面比較遜色既。😖

酸辣雲耳炒農菜
藍妹最鐘意呢個菜,炒得好香!
雲耳酸酸辣辣,超級惹味,同時又好爽口,正!🤤
秀珍菇真係好好食,如果可以再多啲就好啦!😅

成日想食多啲川菜,但係好怕好辣,唔敢食。