2021-11-05 11 浏览
近排真係迷上食川菜仲開始越食越辣 越來越重口味今日嚟到銅鑼灣嘅京都廣場嘅川滿居一試事緣係朋友仔之前食過lunch 佢話價錢平之餘 食物質素有返咁上下!所以我決定要佢帶我嚟食一次水煮魚 $188食川菜點少得水煮魚!呢度嘅夥計好有心 知道我第一次嚟 都好細心地問我食唔食得辣然後幫我安排咗一個辣度適中 麻感一流嘅滑脫脫水煮魚本身諗住+1個飯 不過撈起見到咁足料~可以慳返講真 出邊好多都唔會落咁多薯粉!滕香雞呢個係夥計介紹嘅招牌菜之一最適合唔食得辣 但又係好鍾意麻痹感嘅各位!睇落去好似毫無傷害 但食落去之後個麻痹感慢慢走出嚟!好鬼過癮(但有少少生)孜然牛肉 配6塊麼麼皮類似片皮鴨嘅食法炒到有啲似乾炒牛河嘅牛肉~調味十足!包住片皮鴨嘅包皮食 可以中和返成件事 味道不錯唔係講笑 雖然係三碟餸 但係我哋兩個人全部清晒!因為真係好開胃好好味好耐冇食到咁舔舔脷重點係呢度就算晚市 比起出邊好多年所或者普通川菜 價錢都十分平!性價比好高而且員工都好用心做 我哋決定會再嚟支持!!
近排真係迷上食川菜
仲開始越食越辣 越來越重口味

今日嚟到銅鑼灣嘅京都廣場嘅川滿居一試

水煮魚 $188
然後幫我安排咗一個辣度適中 麻感一流嘅滑脫脫水煮魚

本身諗住+1個飯 不過撈起見到咁足料~可以慳返

講真 出邊好多都唔會落咁多薯粉!

滕香雞
呢個係夥計介紹嘅招牌菜之一
最適合唔食得辣 但又係好鍾意麻痹感嘅各位!

睇落去好似毫無傷害
但食落去之後個麻痹感慢慢走出嚟!好鬼過癮
(但有少少生)

孜然牛肉 配6塊麼麼皮

類似片皮鴨嘅食法

唔係講笑 雖然係三碟餸 但係我哋兩個人全部清晒!
因為真係好開胃好好味
好耐冇食到咁舔舔脷

而且員工都好用心做 我哋決定會再嚟支持!!