2023-04-04 24 浏览
🌕Hello我係Moon🌕麻辣嘅火鍋,永遠都係令人上癮嘅,🤭明明前排先食完火鍋,而家又想再食過!🤣可能真係因為麻辣嘅吸引力太大啦!😂依間川菜餐廳有做到火鍋放題,🥰喺天后呢一個位望住個海景享受火鍋放題,😏其實都係一個唔錯嘅感覺!🫣喺地鐵站行過去金輪天地,真係好快到!🤩入到去麗春園,覺得呢度嘅環境好靚,🥰周圍嘅設計都好有中式感覺,衛生環境都幾好!😝呢個火鍋放題係180分鐘任食嘅,🥳可以食到佢哋嘅小菜,當然都有唔同嘅火鍋配料啦!🫣未打邊爐之前,我哋食咗個酸菜魚鍋,😋味道酸酸辣辣真係好開胃!🤤魚肉嘅份量都好足夠,肉質滑嫩!😝小食就食咗幾款,🤪依個麻椒脆魚皮口感爽脆又有彈性,😏係一個幾好嘅開胃小食!川味口水雞嘅辣度都啱啱好,🤭越食越流口水!😎火鍋配料我哋嗌咗雲吞,鴨血,鵝腸,牛肉,雞肉等等!😬雲吞係菜肉餡,味道都唔錯!😝鴨血入口滑溜,😙打邊爐必食啦!鵝腸就唔使淥太耐,咁就保持到爽脆嘅口感!😉牛肉都新鮮,色澤靚 肉味香濃!😍雞肉俾嘅份量都幾多,😛滑嫩多汁!火鍋配料仲有其他選擇,😆180分鐘都好夠食,如果胃口大啲,真係有機會食勻晒!😂🌕最後MoonMoon都幾滿意依度,坐喺咁有feel嘅川菜館,望住
🌕Hello我係Moon🌕

麻椒脆魚皮
川味口水雞嘅辣度都啱啱好,🤭越食越流口水!😎
川味口水雞

火鍋配料我哋嗌咗雲吞,鴨血,鵝腸,牛肉,雞肉等等!😬

雲吞係菜肉餡,味道都唔錯!😝
火鍋配料

鴨血入口滑溜,😙打邊爐必食啦!
火鍋配料

鵝腸就唔使淥太耐,咁就保持到爽脆嘅口感!😉
火鍋配料

牛肉都新鮮,色澤靚 肉味香濃!😍
火鍋配料

雞肉俾嘅份量都幾多,😛滑嫩多汁!

火鍋配料

🌕最後MoonMoon都幾滿意依度,坐喺咁有feel嘅川菜館,望住個海景任食火鍋,真係唔錯!🌕
麻椒脆魚皮
川味口水雞