2019-01-01 2607 浏览
呢间bar系斜街 而且无招牌 又门常关 唔系朋友黎我都唔识黎😂 呢度细细地 暗暗地 加埋音乐 够晒有气氛 岩晒倾计饮野👯‍♀️ 全场梳化凳 4人以上有机会坐高身卡位 私隐度几好野饮方面 呢度主打cocktail 只系自己既signature cocktail就已经有超过20款选择 仲有其他spirits & wine🍷Earl Grey Marteani ($165) 🍸里面有Earl Grey infused gin, lemon juice, simple syrup 然后有egg white on top闻落虽然无咩香味 但一饮落就有好香既Earl Grey味☺️ lemon juice同simple syrup既比例岩岩好 令Earl Grey味变得更有层次😋 酒精浓度刚好 on top既egg white打得够细密 而且久久不散 so nice so perfect! 😍除左野饮 呢度既野食都唔错 为食妹食过几款炸野 例如truffle fries同chicken lollipop咁 全部都系新鲜炸起 咬落松脆 格外好食!🤤 推介比大家送酒😜

Earl Grey Marteani ($165) 🍸

Earl Grey Marteani

2018-12-28
等候时间
15 分钟 (堂食)
Earl Grey Marteani