2018-01-31
第一次食Running燒😍朋友果然無介紹錯呀!🤩呢間韓燒真心正!餐廳環境相當唔錯🍴 枱與枱之間唔會太迫👀 唔洗怕比隔離枱既人聽到曬對話內容嘛😝 不過餐廳內座位唔算太多 如果一行多人 又或者撞正特價時段 就要早d去拎位喇!🕘食物方面,每張枱都會有幾款前菜 超開胃😋 清清地又可以中和到燒肉既油膩🥕留意店員會提醒你白蘿蔔唔係要黎食 係用黎洗走鑊上既焦架🚨食物種類都幾多🤔👀 應有盡有😍 尤其係無限量供應既海鮮呀😍 開頭以為海鮮質素會係麻麻 一般雪藏海鮮 點知好驚喜! 蝦同蠔都好鮮味 食到停唔到口呀🤤 但留意海鮮要夜晚先有供應呀⚠肉類都有好多款呀😇 有豬雞羊牛既唔同部分 真係每樣試少少都已經好飽喇!岩曬食肉獸😏我地嗌左一籃生菜包住d肉食 無咁滯👍🏼 熟食都有唔少選擇!炸雞有辣🌶有唔辣🍖🍗 個人覺得質素拍得住出面既炸雞店呀😍 炸雞餃子送啤酒🍻一流呀!基本野飲,汽水/解茶都係包架😍 但如果想嗌啤酒送肉 就要另外收費喇💰 最後最後 幾飽都記得要食埋呢到既甜品呀!🍦
朋友果然無介紹錯呀!🤩
呢間韓燒真心正!

食物方面,每張枱都會有幾款前菜 超開胃😋
清清地又可以中和到燒肉既油膩🥕
留意店員會提醒你白蘿蔔唔係要黎食 係用黎洗走鑊上既焦架🚨