2025-02-27 718 浏览
屯門建生區出名多野食 但原來西餐一樣掂!呢間餐廳由外部裝修設計去到行入去都一樣咁有feel😚記得之前男朋友生日都黎幫襯過一次 果陣接近聖誕節有棵聖誕樹喺度🎄今次雖然唔係聖誕節黎食 但環境一樣咁靚!建議可以帶另一半黎浪漫下💗dinner有套餐可以選擇 包括前菜 嘢飲 餐湯 同好好味食麵包🥖 最平百幾蚊就食到芝士肉醬千層麵set, 最貴就500蚊內有日本A4和牛西冷個麵包同個湯🤤超好味 個包係自製黑糖麵包,湯係南瓜湯 上菜時仲係熱辣辣我地左個龍蝦汁大通粉配香菇龍蝦尾 $258一上菜時候覺得好驚訝🤣因為真係擺左一大條龍蝦尾🦞係通粉上面 賣相望落已經好吸引!切緊既時候發現真係好多肉呀~~淡淡肉!呢個價錢食到龍蝦 包埋其他野真係好抵食!另外單叫左個黑松露忌廉寬帶麵配香煎日本帶子$158黑松露味好香,難得忌廉汁唔會感覺到好膩,兩大粒帶子都煎得剛剛好🤤高質水牛城辣醬雞中翼4隻 $52雞翼大大隻😚個汁好好味呀 偏酸酸地唔算好辣, 成日都覺得到到整既水牛城味都唔同,但呢間既出唔又幾岩我口味喎🫶🏻整體非常滿意既一餐 價錢唔貴就已經食到飽飽🤤而且食物質素都好高

屯門建生區出名多野食 但原來西餐一樣掂!
呢間餐廳由外部裝修設計去到行入去都一樣咁有feel😚

個麵包同個湯🤤超好味
個包係自製黑糖麵包,湯係南瓜湯 上菜時仲係熱辣辣

我地左個龍蝦汁大通粉配香菇龍蝦尾 $258

另外單叫左個黑松露忌廉寬帶麵配香煎日本帶子$158