2022-09-25 68 浏览
是晚路經屯門井財街附近見到一間cafe,用上狗狗做招牌, 愛狗的我行去望望 ,小店式的裝修佈置 ,親和感強。睇睇個menu都幾多嘢食,就大膽地試試 ,點了兩個主菜和一個小食晚餐仲有湯 和飲品奉送蘑菇湯非常濃郁 絕不馬虎惹味鹹蛋黃忌廉汁虎蝦扁意粉很少西餐意粉用上鹹蛋黃忌廉汁底, 有鹹蛋黃嘅質地,但唔會超濃,可能因為溝上咗忌廉汁關係 ,每一條扁意粉都被濃厚的汁底撈勻哂!隻虎蝦都大隻 ,整體是非常的惹味辣肉腸薄餅 皮薄帶點煙韌,主角係微辣肉腸,再由芝士拉絲作點綴 ,肉汁也蠻多,所以很易入口, 這薄餅比起大品牌的薄餅一點也不輸蝕。新奧爾良雞翼 唔細隻, 非常入味,有小小辣但又帶點甜香, 非常有誠意的一道小食。雖然主打cafe但係都有,綠茶和柚子茶提供 ,夜晚唔想飲咖啡都唔使擔心呢!

晚餐仲有湯 和飲品奉送
蘑菇湯非常濃郁 絕不馬虎