餐厅: 牛角日本燒肉專門店 (屯門市廣場1期)
资讯:

其实牛角buffet都真系几抵食,平时二百几个个餐都已经包左好多野食,分分钟同单点差唔多价钱!不过今次庆祝屋企人生日就叫左个贵啲套餐,试下有咩咁特别😂**********<和牛食べ饮み放题> $688其实价钱都几贵下,一个人嘅价钱已经等于食平啲个餐嘅两倍,而且去食自助餐都差唔多价钱,不过佢嘅卖点就系啲牛肉系和牛级数!不过其实个人觉得牛嘅质素又唔系话靓好多,平时食开个啲都已经唔错,唔洗比贵咁多去食🙈另外当然都有啲食物系依个套餐先有得叫嫁啦,好似甲罗烧、Beyond meat汉堡扒,要叫黎试下围返个本🤭

**********
<和牛食べ饮み放题> $688