行經卓爾居,試一試厚興瑜記手撕雞專門店以前細細個間中都會買一盒手撕雞返屋企加餸😋依家有埋餐廳,就更好了點了‘’皇牌二人餐‘’ $134 招牌手撕雞半隻自選雙拼小食,小食選擇有好多,如:豬耳,海蜇😛,鳳爪,麻辣豬肚….上湯魚腐娃娃菜住家靚湯+ 白飯飯可以免費轉米粉/拉麵/水晶粉 或+$8 轉稻庭烏冬飲品可用優惠價加配今次叫左特飲,係自家創意的作品🤗-鮮奶水晶咖啡-鮮奶水晶華田裡面的水晶其實係仙草粉,滑嘟嘟口感不錯,鮮奶味濃✨手撕雞半隻,真係原隻既半隻雞拆肉而成,好入味,手撕雞厚度適中,唔會撕到好碎,有滿滿的芝麻,可叫職員加蔥油醬,味道更惹味🤤留意返雞翼位會有少許皮&骨小食 (海蜇,麻辣豬肚)海蜇份量好多麻辣豬肚少少微辣,可以問職員加辣椒醬,2款小食都好爽口上湯魚腐娃娃菜大大碗上枱,湯底好清甜,菜份量多,煮到岩岩好,唔會好硬魚腐新鮮,冇雪味,都有5-6粒,同娃娃菜煮好夾⭐️住家靚湯係紅蘿蔔蕃茄薯仔湯,飲得出係真材實料煲,冇味精,又鮮又甜,好健康呢間店價錢貼地親民,質素挺好的即使我平日晚餐時間去,都需要等一陣先有位
行經卓爾居,試一試
厚興瑜記手撕雞專門店
以前細細個間中都會買一盒手撕雞返屋企加餸😋
依家有埋餐廳,就更好了

點了‘’皇牌二人餐‘’ $134
招牌手撕雞半隻
上湯魚腐娃娃菜
住家靚湯+ 白飯
飯可以免費轉米粉/拉麵/水晶粉 或+$8 轉稻庭烏冬

飲品可用優惠價加配
今次叫左特飲,係自家創意的作品🤗
-鮮奶水晶咖啡
-鮮奶水晶華田
裡面的水晶其實係仙草粉,滑嘟嘟口感不錯,鮮奶味濃

留意返雞翼位會有少許皮&骨

小食 (海蜇,麻辣豬肚)
海蜇份量好多
麻辣豬肚少少微辣,可以問職員加辣椒醬,
2款小食都好爽口

上湯魚腐娃娃菜
大大碗上枱,湯底好清甜,菜份量多,煮到岩岩好,唔會好硬
魚腐新鮮,冇雪味,都有5-6粒,同娃娃菜煮好夾

呢間店價錢貼地親民,質素挺好的
即使我平日晚餐時間去,都需要等一陣先有位