2024-10-09 101 浏览
前幾日去屯門掃街見到呢間台灣餐廳,好懷念去台灣旅行嘅嘢食,就入嚟試吓!佢係商場出面有露天位置和室內空間都好大!超適合帶埋小朋友過嚟!有自助餐具及斟水區,室內裝修闊落舒適!👍🏻美食⭐️⭐️⭐️⭐️台灣自選湯麵系列🩵濃.純.香湯牛骨湯麵配菜揀咗豬大腸、台灣滷水蛋丶夜市排骨酥牛骨湯超級濃郁,麵條吸晒牛骨湯嘅精華,有彈性小朋友都勁鍾意食,另外豬大腸超級大!台灣滷水蛋都幾入味,排骨酥啖啖肉,如果分開上會比較好,保留炸脆嘅外皮。🩵滷肉濃白湯麵🍜配菜揀咗豬大腸、牛筋丶台灣蚵仔肉卷滷肉白湯清甜,牛筋有咬口彈性,台灣蚵仔肉卷🫔淡淡蚵仔肉鮮甜!台灣美食之一一定要點黎試吓!🩵大腸麵線大腸麵線湯底,有啲似我哋香港嘅碗仔翅咁,大腸每一啖都係豬腸油香,麵線超級軟滑啱BB仔食啊!🩵鴨屎香手打檸檬茶嚟食台灣嘢點少得叫返杯鴨屎香手打檸檬茶,小青檸超足料啊!解暑一流。🩵冬瓜茶冬瓜茶去油膩食台灣小食一定要飲返杯!

美食⭐️⭐️⭐️⭐️
台灣自選湯麵系列
🩵濃.純.香湯牛骨湯麵
配菜揀咗豬大腸、台灣滷水蛋丶夜市排骨酥

🩵滷肉濃白湯麵🍜
配菜揀咗豬大腸、牛筋丶台灣蚵仔肉卷

🩵大腸麵線

🩵鴨屎香手打檸檬茶

🩵冬瓜茶
冬瓜茶去油膩食台灣小食一定要飲返杯!