睇過幻愛,一直都好奇屯門碼頭有幾靚,趁假期天氣好。帶屋企人去行下,發現附近有間隱世的餐廳,咖啡香,菜式亦有驚喜!🌟唐揚炸雞塊(8塊)雞肉的炸衣金黃焦香,香脆可口,再配甜酸秘製醬汁十分開胃,雞肉嫩滑可口,推介!🌟煙鴨胸蜜糖芥茉醬薄餅配料非常豐富,讓人食慾大增。上面有芝士、番茄醬、大大塊的鴨胸肉,份量十足。薄批皮脆卜卜,yummy~屋企人一致讚好👍🌟挪威煙三文魚田園沙律沙律菜十分豐富,新鮮份量足,食落好清甜爽脆。配上又大又滑的煙三文魚,好好味🤤🌟藍青口鮮茄醬意大利粉青口都算大隻,份量亦唔少,清甜爽口,唔錯。意大利粉食落好香,麵口感煙韌,份量剛好。🌟鮮茄醬牛柳粒意大利飯牛柳粒好香,軟腍多汁,粒吸滿晒茄汁及高湯的精華,軟硬適中,有嚼勁,食慾大增。🌟飲品:凍檸茶和朱古力奶到我地落單時就發生問題,無左沙冰等飲品,只有熱咖啡或其他凍飲,凍檸茶不過不失!值得一讚的係朱古力奶,大大杯,仲有Cream花及朱古力醬,好好飲。整體而言,食物質素唔錯,價格合理,服務周到,值得再來!

🌟唐揚炸雞塊(8塊)

🌟煙鴨胸蜜糖芥茉醬薄餅

🌟挪威煙三文魚田園沙律

🌟藍青口鮮茄醬意大利粉

🌟鮮茄醬牛柳粒意大利飯

🌟飲品:凍檸茶和朱古力奶

整體而言,食物質素唔錯,價格合理,服務周到,值得再來!
午餐