2019-08-12 87 浏览
依晚因为同朋友食饭,而佢又住屯门依边,就返佢之余又谂住揾间轻松少少又坐得舒服嘅餐厅食饭。问佢依头有咩好食,佢就推荐咗依间小店。佢门口装修都几得意,似平时打卡嘅cafe一样,有对住玻璃窗嘅单人位坐😊又有梳化位坐。餐厅嘅坐位唔算多,但都系松动唔迫,坐得舒服嘅。由于我哋系食晚市,所以佢有个晚餐嘅餐牌,佢每款主菜配嘢饮,我哋就叫左一个黑椒鸡扒意粉,另外我就叫左一个菠萝鸡肉热狗餐,配是日特色饮品,如果一日嘅特色饮品就系百香果汁🍹意粉嘅黑椒汁比较浓郁,有d辣😝😝鸡扒系煎到每边都脆身,时间控制得几好。另外热狗🌭️好足料,有菠萝,青椒,红椒,洋葱,热狗肠,鸡肉,烟肉,茄汁同沙律酱^_^食落口感好丰富,而且配上我至爱嘅菠萝都觉得好清新!薯角就即叫即炸,热辣辣😻饮品方面佢都几得意,用量杯装住,足足500ml,食晒主菜加埋野饮都一定饱😆最后埋单每人都系60蚊左右,我会形容依间店做轻食嘅快餐小店😊

餐厅嘅坐位唔算多,但都系松动唔迫,坐得舒服嘅。

薯角就即叫即炸,热辣辣😻