2022-09-10 32 浏览
明太子蟹籽沙律味道幾特別,份量啱啱好👌🏻龍蝦湯底好鮮甜,日式叉燒又淋又爽口又厚身,醃得唔錯🤤腐皮都非常之出色,烏冬口感中規中矩,整體成碗麵都非常之飽肚好滿足🤰🏻豬骨湯底稍為杰身啲但好濃郁,配菜方面就同海神湯底一樣🥰 冷萃咖啡有回甘味唔會苦好順口,佢哋主打想咖啡同埋烏冬可以夾到,因為好少人會喺食緊烏冬嘅同時飲咖啡🤣係食烏冬之前飲一啖咖啡可以飲到佢最原始嘅回甘味,當食完烏冬之後再飲一啖就會覺得杯咖啡清甜左😆另外嗌咗杯手作嘅Lemonade,飲落去非常之清爽啱啱好可以解除食完叉燒會有嘅好膩嘅感覺🫶🏻 和風布甸燒上面嗰層係布甸,下面嗰層係海綿蛋糕,布甸好綿密蛋糕食落去都唔會覺得鞋颯颯,同埋啲焦糖醬一齊食好夾,值得一試👍🏼.❗️餐牌係seasonal,餐廳會因應唔同季節轉餐牌,例如係冬天嘅時候佢哋會轉餐牌去啲比較高熱量嘅食物,雖然餐廳面積唔算好大,但係坐落都好舒服唔會話好逼夾。但餐廳位置比較唔就腳,如果去開屯門嘅朋友都可以去試吓~.我地嗌咗…🥗明太子蟹籽沙律🍜鬼頂立 海神湯底 $110🍜鬼頂立 地魔湯底 $110🍮和風布甸燒 $35☕️冷萃咖啡 $60🥤手作檸檬汽水 $55.✨賣相: 4/5👅味道:
我地嗌咗…
🥗明太子蟹籽沙律