Tea & Corner❤️🥐🥐🥐🍟🍹Siu2 Cha4 Gok3 小茶角..平日下午真係好入屯門,今次難得入蝴蝶灣走走,發現呢邊沿海位 景色靚 空氣都好好,走著走著 肚子都有點餓,就來一個下午茶吧。.發現岸邊有間小Corner 以藍色為主既小店,卻賣住各種吸引既牛角包🥐🥐🥐,而且食客唔少,睇賣相已經吸引,仲係一大幅連儂牆,寫滿各種字句,有海景 有心思 有食物 有質素,真係海邊既角落中既小確幸。.ll $45蛋、蘑菇、芝士、煙肉、蕃茄Egg, Mushroom, Cheese, Bacon, Tomato入到黎屯門,當然要試試屯門牛吧。材料超級豐富,煙肉味出🥓,再用上牛角包🥐 夾成既漢堡,口感大滿足 又夠營養均勻。.ll $62美國牛肉漢堡、蛋、蘑菇、芝士、蕃茄Beef Hamburger, Egg, Mushroom, Cheese, Tomato另一款熱選,牛魔王🐮,同樣材料豐富,用上牛肉 代替煙肉,味道更滋味。岩晒鐘意食牛既你我。.惠顧Buy🥐 & 🍹, 免費獲贈Get Free🍟 or 🥗.當然不能錯過,一款薯條、一款薯角,試晒2重薯🥔🥔🥔,好抵呢❤️。睇下自己鐘意邊款口感,都不錯
Tea & Corner❤️🥐🥐🥐🍟🍹
Siu2 Cha4 Gok3 小茶角

l[Croissant -屯門牛]l $45
蛋、蘑菇、芝士、煙肉、蕃茄

l[Croissant -牛魔王]l $62
美國牛肉漢堡、蛋、蘑菇、芝士、蕃茄

當然不能錯過,一款薯條、一款薯角,試晒2重薯🥔🥔🥔,好抵呢❤️。睇下自己鐘意邊款口感,都不錯。

l[Snack -單骨雞翼]l $29
Crispy Baked Chicken Wings
孜然粉,粉薄好香脆。單骨雞翼🐥 更方便吃。肉嫩嫩的,味粉亦平均,不錯吃。
l[Snack -炸洋蔥圈]l $38
Crispy Onion Rings
勁大塊既洋蔥圏圈,炸出黎真係好吸引。多汁 外層亦脆口。

l[水炮車]l $33
Specialized Crowd Management Vehicle
打卡之選 少冰。藍色既氣泡水💙,顏色超靚 勁吸引。甜甜的 清爽無負擔之選。
l[雪山朱古力珍珠]l $42
Iced Snow Chocolate Boba Pearls
另一款打卡之選,少冰少甜。朱古力味濃濃🖤 加上厚厚一層雪山,即係Cream 更顯香滑。另外加上珍珠 更添口感。

估唔到入到屯門,唔打唔撞 都搵到一間高質既小食店,仲要係沿海邊,感覺更捨意❤️。假日不妨入來走走吧,生活還是要用心感受。
×××[小茶角 -Tea & Corner]×××