2024-04-26 30 浏览
今日同朋友去咗屯門食呢一間燒肉,估唔到都非常有驚喜,夜晚嚟講都幾多人,如果要去食嘅朋友記得訂位,佢有幾個唔同嘅套餐,選擇嚟講都幾多,啱晒鍾意食肉嘅朋友,我哋都食到非常飽,好滿足!!!💥牛油帶子,每一份有四粒,鍾意食嘅朋友可以我自己嘅食量再叫,我就覺得都幾好食,每一啖一粒,好似食小食咁,加埋牛油嘅味道亦都非常 match, 最後仲要多咗兩碟!💥牛油煮蜆,份量都幾多,而且每一粒都開到,證明本身海鮮都非常新鮮,食落去有新鮮嘅甜味,燒烤一陣就好快開到,大大粒,啲肉亦都好飽滿!💥三文魚刺身,冇諗過喺燒肉舖都可以食到三文魚刺身,而且非常厚切,三文魚嘅油香亦都非常足夠,食得出本身嘅新鮮,色水同埋賣相都唔錯,鍾意食三文魚嘅朋友亦都可以叫!💥美國和牛牛板腱,呢一個係我覺得成個套餐最抵食嘅牛肉,質素非常高,同我哋喺高級食材譜買嘅牛肉可能100蚊得幾件,油香同埋肉質都非常鮮嫩,而且味道亦都好好,食落口非常滿足!絕對唔會太肥!💥日本厚切黑豚腩肉,呢個都幾值得分享,雖然佢係黑豚腩嘅部位,但係油花嘅分布都非常平均,都唔會話好肥,亦都冇豬肉嘅蘇味,我同朋友都幾鍾意食呢一個菜,覺得做得唔錯!💥飲品方面亦都有好多唔同嘅

💥飲品方面亦都有好多唔同嘅選擇,我就揀咗烏龍茶,係無限任飲嘅,亦都有好多唔同韓式嘅飲品,種類亦都非常多花款,非常值得一試!